Signe Davidson er ny kommunikasjonsansvarlig hos Biogass Oslofjord!

Signe har en bachelor i samfunnsgeografi og skrev oppgave om grenseoverskridende transportkorridorer. I tillegg har hun erfaring som koordinator for sosiale medier ved Lunds universitet og virksomhetsleder fra Transkriber Scandinavia.

Vi skjønte fort at Signe har et smittsomt engasjement for omstilling i transportsektoren, og ønsker henne velkommen til oss i en ettårig prosjektstilling g med overordnet mål om å gjøre biogass mer allment kjent.

– Dette er en givende stilling hvor jeg får lov til å jobbe med noe som engasjerer både meg og store deler av samfunnet. Jeg gleder meg til å gjøre biogass mer allment kjent og vise at det er en aktiv bransje der mye skjer. Det er mye fokus på el og hydrogen, men det er viktig å vise at biogass også er et alternativ og kommunisere dette til nye målgrupper. Det ligger en spennende utfordring i å gjøre allmenheten mer kjent med biogass, sier Davidson. Jeg ønsker å vise at Biogass Oslofjord er et aktivt prosjekt, og at biogassbransjen er en aktiv bransje med masse potensiale.

Martin Norderhaug som tidligere har jobbet med kommunikasjon for Biogass Oslofjord, får dermed en liten pause fra biogassen i år, og kan fokusere mer på andre interessante prosjekter som pågår i Avdeling for Klima ved Viken fylkeskommune.

Om Biogass Oslofjord
Biogass Oslofjord skal stimulere til en velfungerende biogassverdikjede i regionen gjennom å samarbeide for å styrke gjennomføringen av partenes vedtatte politikk, mobilisere ressurser til tiltak gjennom søknader til tilskuddsprogrammer statelig og internasjonalt, lede og delta i ulike prosjekter og satsninger på biogass i regionen og drive kunnskapsbygging internt i nettverket. Prosjektet er et et samarbeid mellom Viken fylkeskommune, Vestfold og Telemark fylkeskommune og Oslo kommune.

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.