27. November 2017 at 10:00 Ravinevegen 15, 2060 Oslo Påmelding

Bioenergidagene 2017

Jobber du med biovarme, biodrivstoff, biobrensel eller er du rett og slett nysgjerrig på hvorfor bioenergi er og bør være en sentral brikke i fornybarsamfunnet?

Da er Bioenergidagene møteplassen for deg!

Bioenergidagene er stedet å være for alle som driver med bioenergi, uavhengig av om du er interessert i energi i fast, flytende eller gassform. Konferansen favner bredt og blant deltakerne finner vi offentlige myndigheter, virkemiddelapparatet, innkjøpere, utbyggere, forskere, leverandører av energi og utstyr, konsulenter, driftspersonell, politikere og andre som jobber i verdikjeden for bioenergi til transport, kraft og varme.

Sjekk ut programmet og meld deg på i dag.

Konferansemiddag
Om kvelden den 27.november er det konferansemiddag. Her treffer du kjente og ukjente i bransjen – en gylden anledning til å friske opp kontaktnettet.

Utstilling
Vi legger til rette for at leverandører av utstyr og tjenester skal kunne profilere seg ovenfor eksisterende og nye kunder. Det er anledning til å leie standplass på konferansens utstilling. Dette er en ypperlig anledning til å eksponere din virksomhet. Leiepris per standard plakatbredde (rollup) er 2000 kr + mva. Det er også mulig å bestille bord til å legge ut brosjyrer og annet materiell i forbindelse med utstillingen.

Vi ønsker deg velkommen til årets største, bredeste og viktigste bioenergitreff!

2017/11/27 10:00:00
DEL